måndag 29 september 2008

Pensionären i mig har flyttat in på riktigt.

Igår fick jag en broschyr från Socialdemokraterna på posten. I vanliga fall hade jag inte ens läst den utan lagt den direkt i soporna. Men nu är det inte längre så som det brukar här i lägenheten. Jag tog mig därför tid att läsa igenom häftet. På sista sidan var en enkät med frågor om skolan. Jag kryssade inte bara i dom svar jag tyckte stämde in med det jag tycker, jag tog mig även tid att skriva ner mina åsikter på dom streckade raderna som fanns längst ner på sidan.
Jag skrev att hälsan är viktigast, att man måste må bra både psykiskt och fysiskt för att överhuvudtaget kunna ta till sig något av det skolan försöker lära ut. Sedan rev jag ur sidan ut häftet och gick direkt till postlådan med den.

Som den manshatare jag blivit ville jag skriva med att en av deras medarbetare vid namn Cleas en gång försökte ta mig på brösten fast jag inte ville... men jag lät bli. Jag misstänker att mina övriga kommentarer inte skulle tas seriöst då, och vafan skulle dom kunna göra? Straffa alla sossar som heter Cleas? Det vore nått!

1 kommentar:

Anonym sa...

HAHA!!! dä ä bra att du engagerar dej politiskt. Du å Linda Rosing!!!