söndag 21 september 2008

och så var det det här med sill...


Nina och Frida frågar sig: Hur blir det vakuum i sillburkar?

fridolina säger:
Men sill da? Sväller den oxå av lagen?
- NordlöV säger:
Jag vet inte,borde det inte vara samma sak ungefär? Undra om det är nån skillnad på vanlig sill och typ senapssill, för i vanlig sill är ju lagen mer som vatten och i senapssill mer som senap -undra om den vanliga sväller mer då?
fridolina säger:
Eller om senapsillen sväller mer för det är värsta feta lagen den ligger i?
- NordlöV säger:
aah.. men den borde ju ha svårare att suga åt sig den lagen eftersom den är tjockare. egentligen.
fridolina säger:
nej, nej.. sill e ju magert.. Den behöver fett! Kan man säga att sill e magert? Nej, men seriöst -du har nog rätt, eller iallafall mer rätt än mig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

intressant de här ju, nu måste få reda på hur det egentligen ligger till =)

Hårtrollet! sa...

ja, jag blir galen annars!